Saturday

Kabhi Alvida Na Kehna



Aku baru lepas tengok cerita tuu. Kalau korang nak tahu aku suke gila tengok cerita hindustan niii. Tapi cerita hindustan sekarang tak best macam dulu.. Cerita sekarang pelik pelik jee, pelakon pun tak power macam pelakon dulu. Aku nak lari dari topic sikit boleh tak? Sikit jee lari dia, tak jauh mane pun.. Korang nak tahu tak aku paling minat hero hindustan siapa?
Hrithik Roshan
Halamak! Kacak sungguh! Dah lah kacak badan pun! Pergh! Memang aku plus plus suka.. Takpe you, demi kerjaya you, I sanggup lepaskan you. Halamak! *perasan sudah* Tapi satuu jee aku tak sukaa. Dada nya berbulu! Tak apa tak apa. I terima *perasan lagi* Ok. Back to topic. Cerita tuu not bad lah. Tengok lah siapa pulak pelakon nyaa. 
Hebat hebat pelakon dia bhaii
Korang nak tahu cerita dia macam mane? Haaaaaa. Actually, Shahrukh Khan tuu laki Preity Zinta and Abhishek Bachan niii laki Rani Mukherjee. Tapi last last Sharukh Khan ngan Rani Murkherjee. Nak tahu macam mana boleh jadi? Tengok sendiri lah.. Lagu kat cerita nii tak best.. Al-maklumlah, hindustan sekarang nii macam Hindustan + Barat. Tuu yang agak pelik tuu. Aku rasa cukup sampai sini jee kut~ Byeee. Assalamualaikum.

Hope korang enjoy tengok cerita nii, pandai pandai lah cari yee. Aku tak dapat nak tolong derr~ :) Sorry broo~ Gerak lu~